Love boat!! - Reisverslag uit Trevignano Romano, Italië van Stephan, Astrid en Lis - WaarBenJij.nu Love boat!! - Reisverslag uit Trevignano Romano, Italië van Stephan, Astrid en Lis - WaarBenJij.nu

Love boat!!

Door: stephanastridenlis

Blijf op de hoogte en volg Stephan, Astrid en Lis

05 Juli 2012 | Italië, Trevignano Romano

Ciao a tutti,

Oftewel, hallo allemaal!
Zoals jullie begrijpen zijn we ondertussen in Italië aangekomen...

Alweer bijna een week geleden vertrokken we vanuit Orebic richting Dubrovnik. De reis alleen al was de moeite waard, de uitzichten vanaf de kustweg leken net een uitzending van National Geographic. Na aankomst in Dubrovnik nog even de omgeving verkend en op vrijdag een bezoek gebracht aan de oude stad. Ondanks de hitte (& drukte) zeker de moeite waard! Géén wonder dat deze vestingstad op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat.

In de loop van de middag terug naar de camping om de camper in te pakken voor onze bootreis van Dubrovnik naar Bari. Om 20.00 uur werden we in de haven verwacht (waar de boot om 22.00 uur zou vertrekken), we waren er zo'n beetje als eerste... Uiteindelijk stonden we als laatste op de boot. Verkeerde rij gekozen :) Na de camper op de juiste plek te hebben gezet op zoek naar onze hut. Bleek dat wij een van de weinigen waren, de meesten slapen namelijk gewoon op het dek. Dus een beetje opgelaten voelden we ons wel toen we door een hostes vanuit de 'lobby' van de boot naar onze hut werden gebracht :)

De volgende ochtend rond 9.00 uur aangekomen in Bari en direct maar doorgereden richting Rome. Gezien de hoge temperaturen besloten om eerst maar even 'bij te komen' op een kleine camping aan Lago di Bracciano, zo'n 30 km boven Rome. Hier hebben we ook de EK-finale Spanje - Italië gekeken! Wel grappig tussen allemaal Italiaanse families, alleen jammer van de uitslag :)

Ondertussen besloten om Rome, mede door de hoge temperaturen in de stad, aan ons voorbij te laten gaan... Wel een beetje jammer, maar we houden het tegoed.

Na vijf dagen is het weer tijd voor iets nieuws (tenminste dat vinden Stephan & Astrid), dus toen Lis verteld werd dat we morgen richting Toscane gaan rijden vroeg ze voor het eerst of we hier niet een paar dagen langer konden blijven... En dat terwijl dit in onze ogen de camping is met de minste faciliteiten :)

Verder nog één leuke opmerking van Lis nadat ze een gesprek wil voeren met onze Zweedse overburen: 'Ze verstaan mijn stem niet...'.

Con i migliori saluti,
Stephan, Astrid & Lis

• 05 Juli 2012 - 06:03

Anita Rolffs:

Doen jullie een beetje zon deze kant op!!
    Leuk om te lezen dat Lis het zo naar haar zin heeft!!
    Veel plezier nog in Italië! Veel pizza, pasta en ijsjes eten!!

lfs

• 05 Juli 2012 - 09:53

Ingeborg:

Haha die Lis... Leuk om te horen dat ze het naar haar zin heeft en jullie natuurlijk ook. Tot over 1,5 week. X

• 05 Juli 2012 - 12:08

Meriam:

Hoi Hoi , dus lekker warm in Italie !!!
    Bikini is gekocht voor Lis , uitgezocht door Manon en Fleur , de rest komt ook goed.
    we hebben er zin in , in vakantie , de zon maar vooral ook om jullie weer te zien , tot snel !!!! groetjes Meriam

• 05 Juli 2012 - 13:16

Fam V Asseldonk:

Hallo Astrid Stephan en Lis

Zo te zien gaat alles naar wens,
    en wat een mooie foto's, ook die van Lis.
    Ik moest ook nog de groetjes doen van ons pap en mam omdat hun computer helaas gecrast is.
    Groetjes Fam van Asseldonk v Erp

• 05 Juli 2012 - 14:10

Patricia En Mascha:

klinkt weer top, nog heel veel plezier enne bedabkt dat er wat zon richting hier is gestuurd

• 05 Juli 2012 - 17:24

Ben En Francé:

Leuk om te horen dat het goed met jullie gaat. Geniet lekker daar in het zonnige Italië. Groetjes Ben en Francé

• 06 Juli 2012 - 09:41

Karin Van Casteren:

Hoi Astrid, Stephan en Lis:

fijn dat alles voorspoedig verloopt en dat jullie en Lis het fijn hebben.

Geniet nog van de vakantie!!!

Groeten Karin

• 08 Juli 2012 - 10:33

Lientje:

Hallo Stephan, Astrid en Lis,
    Leuk om te volgen hoe goed dat jullie het maken en genieten van jullie reis.
    Mooie foto's en wat een uitspraak van Lis Ha ha. Geniet vooral van het mooie weer want hier regent het weer. Groetjes

• 10 Juli 2012 - 07:53

Maikie:

Heerlijk! Dolce far Niente....
    Dikke zoenen Maikie

• 14 Juli 2012 - 13:30

Truus En Sjaak:

Beter laat dan niet !
    Leuk om de verslagen van jullie reis te lezen en te vernemen hoe jullie er met z'n drietjes van genieten.
    De bijgeplaatste foto's geven er een goed beeld van.
    Alleen die ene, 1. Stephansplatz is iets teveel van het goede. (Geintje)
    Astrid, Stephan en Lis geniet nog van de laatste weekjes met de mooie bezienswaardigheden en het schitterende weer, want hiet is het weer met een hoofdletter K.

grtjs. Truus en Sjaak

ps. Stephan, die mooie dochter van je dat is toch omdat Astrid er ook bij was, daar het anders ........

• 20 Juli 2012 - 11:40

Petra Marc Wies Teun:

Lekker dan hoor.... In jullie laatste week hoor ik dat jullie weg zijn. Wist wel dat jullie plannen er waren maar dacht dat het in het najaar zou plaatsvinden. Snap nu wel waarom jullie nooooooit de telefoon aannamen :-). Voel me een slechte vriendin....... Leuke verhalen heerlijke zonnige plaatjes doet me verlangen naar onze eigen vakantie nog 2 weken en dan richting drome en Largentiere deze keer op de camping. Ik vind het leuk om langs te komen volgende week vrijdag maar volgens mij is het voor jullie wel heftig als je donderdag terug komt. Hoor het wel, hier alles goed.dikke kus peet